fbpx

Marketing by Bulls

2021-02-01

Als eerste hebben wij alle pagina’s van de oude website geëxporteerd en zijn we gaan kijken welke elementen belangrijk zijn en welke niet. Vervolgens hebben wij samen met Mike een nieuw design geschetst. Toen hebben wij het design 2021 proof gemaakt en er voor gezorgd dat de main Call to Action een adviesgesprek boeken is. Dit leidde tot een complete website met een duidelijk doel. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en Mike was er super blij mee!

Project informatie

Main Font: League Spartan
Sub Font: Verdana

Gebruikte Kleuren:

De Klant

Bereik jouw doelgroep met social media marketing. Wij helpen ondernemers om meer klanten te krijgen door de juiste doelgroep via social media te targeten.

Het Doel

De oude website van Marketing by Bulls was gemaakt met Wix. Hoewel de website prima functioneerde was de deze niet uniek en kwam erg onprofessioneel over. Ook was er vraag naar een mogelijkheid om blogs te posten op de website. Hiermee zou er meer traffic komen naar zijn informatieve website. Het hoofddoel is om van de bezoekers klanten te maken door middel van een gratis adviesgesprek.

Project
resultaat.

De rechten van deze video zijn van de klant zelf. 

Mike van Ginkel
Marketing by Bulls

De website pagina's

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!

nl_NLNederlands

Prijs aanvragen.