fbpx

WordPress hosting

Voor een snelle laadtijd.

Als je op zoek bent naar een platform om een website te maken en hosten, is WordPress een populaire en gebruiksvriendelijke keuze. Met WordPress hosting krijg je de benodigde tools en infrastructuur om je website te bouwen en te laten draaien.

Benieuwd wat we voor
jou kunnen betekenen?

Kopjes koffie
0 +
Jaar ervaring
0 +
projecten
0 +

(gemiddeld 30 seconde lezen)

#1 WordPress hosting

WordPress hosting is een must voor elke website die gebouwd is met WordPress. Het biedt de technische ondersteuning die nodig is om uw website snel en veilig te laten draaien. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende WordPress hostingpakketten die speciaal zijn afgestemd op uw wensen en eisen.

Onze standaard WordPress hostingpakketten bevatten automatische updates, dagelijkse backups en 24/7 technische ondersteuning. Daarnaast bieden wij ook geavanceerde oplossingen voor grote websites en webshops. Onze enterprise-oplossing biedt bijvoorbeeld extra beveiliging en prestatieoptimalisatie.

Onze hosting is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress en biedt u de zekerheid dat uw website altijd snel en veilig is. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een snelle en efficiënte oplossing als er problemen zijn. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische kant van uw website.

Onze Specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in zowel het ontwikkelen, bouwen en hosten (onderhouden) van websites. Samen met jou lopen we het hele proces door vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Op deze manier werkt alles samen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Webdesign

Conversie gericht
Wij zijn gespecialiseerd in het designen van conversie gerichte websites. Doormiddel van psychologische truckjes zorgen wij voor een goede user experiance wat er voor zorgt dat je website optimaal converteert.

Webbouwer

Geheel opmaat
Wij maken professionele websites in WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik.

(gemiddeld 30 seconde lezen)

2 seconden laadtijd

Als je een website wilt laten maken, is het belangrijk om te weten dat de website laadtijd afhankelijk is van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de keuze voor de juiste hosting. Met WordPress hosting kun je ervoor zorgen dat je website snel en veilig is, waardoor de laadtijd van je website vermindert.

Wanneer je kiest voor WordPress hosting, kun je rekenen op dagelijkse back-ups en goede technische ondersteuning. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de technische kant van je website en kan je je richten op de inhoud en het design. Bovendien is WordPress een van de meest gebruikte content management systemen en hebben wij alle tools waarmee je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines al voor je uitgekozen in ons WordPress hosting pakket. Door te kiezen voor WordPress hosting in combinatie met een goede SEO-strategie, kun je ervoor zorgen dat je website snel laad en snel gevonden wordt door potentiële klanten.

"WordPress hosting voor de aanpakkers"

Onze reviews

Klanten geven ons een:

Benieuwd wat we nog meer doen?

Wij van Site4Work snappen dat er ontzettend veel komt kijken bij het opzetten van een onderneming en dat het soms ook een beetje to much kan worden. 

Daarom kan het een goed idee zijn wat werk uit handen te geven zodat jij je 100% kan focussen op je vakgebied en niet telkens wordt afgeleid door allerlei andere zaken. Zo hebben we meerdere specialisten bij elkaar gezocht die je kunnen helpen met andere zaken binnen jouw onderneming.

visitekaartje design

Passend bij jouw huisstijl
Met een visitekaartje wilt u direct een goede eerste indruk achterlaten bij uw potentiële klant. Omdat de eerste prikkels essentieel zijn in het verkoopproces, moet uw visitekaartje er goed uitzien. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook op informele wijze.

€99,- per ontwerp

flyer ontwerp

Passend bij jouw huisstijl
Flyer laten ontwerpen om uw evenement of product te promoten? Een goed ontworpen flyer spreekt uw doelgroep aan en zet de lezer direct aan tot actie.

Ontwerp voor + Achter €99,-

SEA

Google Ads
Heb jij een mooie website maar valt het aantal bezoekers je nog tegen? Wij helpen je graag aan meer verkeer op jouw website door je te helpen bij het opzetten van jouw google advertenties.

€480,- per Campagne

Onze succes formule

Webdesign E-Boek

Alle tips en tricks die wij gebruiken om jouw nieuwe website een succes te maken. Download nu gratis ons E-boek en stap in de wereld van webdesign.

Veel gestelde vragen

Is dit geschikt voor mijn bedrijf?

Al onze diensten zijn 100% maatwerk. We gaan altijd eerst met je in gesprek om te kijken waar je precies naar opzoek bent. Mocht je nog twijfelen neem dan gerust vrijblijvend contact op. Dan bespreken we samen of dit aansluit op jouw bedrijf. Bel ons op: 020 244 52 31 of mail: info@site4work.nl

Wat als ik niet blij ben met het resultaat?

Op al onze diensten bieden wij no cure no pay. Als je het dus helemaal niks vind krijg je van ons gewoon je geld terug! Hoe mooi is dat. Je bent dus verzekerd van een goede keuze als je kiest voor Site4Work. 

Wordt ik persoonlijk geholpen?

Zeker, Jannes helpt jouw graag persoonlijk met het groeien van jouw bedrijf. Ook nadat de dienst is geleverd blijven we graag met je mee denken!

Zijn wij de partij voor jou?

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is geheel gratis!

nl_NLNederlands
Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

51%

Prijs aanvragen.