fbpx

Conversie gerichte website

Voor €49,- per maand

Een website Voor slechts €49,- per maand

Behaal meer bezoekers, klanten en dus meer omzet met een conversie gerichte website template voor maar €49,- per maand.

Benieuwd wat we voor
jou kunnen betekenen?

Kopjes koffie
0 +
Jaar ervaring
0 +
projecten
0 +

Het voordeel van templates

Onze template websites bieden de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle en betaalbare website. Bij ons kun je uit een breed aanbod van professioneel ontworpen templates kiezen die perfect bij jouw bedrijf en branche passen. Door gebruik te maken van templates bespaar je niet alleen tijd en geld, maar kun je ook snel online gaan met een moderne en professionele website.

Onze templates zijn niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat je website snel gevonden wordt door jouw doelgroep en dat je online zichtbaarheid vergroot. Bovendien zijn onze templates gemakkelijk aan te passen en uit te breiden met extra functionaliteiten en opties.

Kortom, als je op zoek bent naar een snelle, betaalbare en professionele website, dan zijn onze template websites de perfecte keuze. Wij helpen je graag om jouw ideale website te realiseren en je online aanwezigheid te versterken.

Een template website = Geen opstart kosten!

Bekijk onze templates

Alleen een online visite kaartje is niet meer genoeg in 2022…. Maak van jouw website een marketing machine. Mis jij de boot of loop jij voorop?!

Onze reviews

Klanten geven ons een:

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!

Dit is wat je krijgt

Voor slechts €49,- per maand!

Al onze templates bestaan uit de zelfde pagina’s en inhoud. Dit omdat al onze templates zijn geoptimaliseerd voor resultaat.

Iedere template bestaat uit de volgende pagina’s: Home, Dienst, Over ons Contact en een Blog mogelijkheid.

Op deze manier kan je je website optimaal in richten op keywords waardoor je goed wordt gevonden in google. Om je een duidelijk beeld te geven hebben wij ieder doel van de pagina’s beschreven.

Live in no-time!

Kies een van onze templates

Voor dat we gaan beginnen is het natuurlijk van belang dat je een van onze 6 templates kiest. 

Video Call

Nadat je een template aangevraagd hebt, gaan wij een video call inplannen. In deze call maken we kennis en bespreken wij wat er nodig om een mooie website voor jouw te bouwen.

Inrichten van jouw website

Na de video call gaan wij direct voor je aan de slag. We gaan je domein registreren, je e-mailboxen aanmaken, je website opbouwen en vervolgens jouw huisstijl doorvoeren in de template.

Zodra wij dit allemaal hebben gedaan ontvang je een bericht met de inlog gegevens voor jouw website.

Invullen van content

Nu jij ingelogd bent in de website gaan wij je van A tot Z uitleggen hoe jij de website kan bedienen en hoe jij afbeeldingen en teksten kan toevoegen. Geen zorgen wij leiden je er stapsgewijs door heen in onze WordPress cursus.

Website lancering

Als alle teksten en afbeeldingen zijn ingevuld lopen wij samen nog 1x de gehele website door.

Bij goedkeuring staat de website binnen 2 uur online!

Onze succes formule

Webdesign E-Boek

Alle tips en tricks die wij gebruiken om jouw nieuwe website een succes te maken. Download nu gratis ons E-boek en stap in de wereld van webdesign.

Extra functies

Dit krijg je allemaal voor €49,- p.m.

Domeinnaam

Kies een beschikbare .nl of .com
Bij het aanschaffen van een template mag je een eigen beschikbare domeinnaam kiezen.

Wil je meer dan 1 domein registreren is dat ook geen probleem. (extra domein kost €10 per jaar)

Webhosting

Snel & gemakkelijk
Bij Site4Work werken we met onze eigen VPS servers die persoonlijk voor jouw word ingericht op jouw wensen.

Wij werken met een privéserver wat er voor zorgt dat jouw website altijd veilig en snel wordt geladen.

Wordpress dashboard

Overzichtelijk en makkelijk is gebruik
Met ons WordPress dashboard heeft u veel controle over uw eigen website. Wij geven u de tools om uw website eenvoudig te beheren en aan te passen, zodat u altijd up-to-date bent.

Website onderhoud

Altijd up-to-date en beveiligd
Naast de hosting, onderhouden wij je website ook. Dit betekent dat wij maandelijks je website updaten, back-uppen, controleren en ervoor zorgen dat hij er altijd pico bello uitziet.

Snelle website

Binnen 3 seconde ben je al de helft van je bezoekers verloren...
De snelheid van je website wordt steeds belangrijker. Door de opkomst van social media wordt de aandachtsspanne van bezoekers steeds korter. Daarom garanderen wij dat jouw website altijd binnen 2 seconden laad.

Mobiel friendly

Geschikt voor elk apparaat
Steeds meer mensen bezoeken websites via hun mobiel. Tegenwoordig is het soms wel meer dan 50%.

Daarom zorgen wij er voor dat al onze templates op ieder toestel te gebruiken is.

E-mailadressen

+5GB aan e-mail opslag
Bij onze hosting zit uiteraard ook een mailing pakket. Deze beschikt over uiterst goeie beveiliging. In ons standaard e-mail pakket krijg je 5GB opslag. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om onbeperkt e-mailadressen te registreren.

Eigen contact persoon

Wordt altijd persoonlijk geholpen
Binnen ons bedrijf wordt er een specifiek persoon aangewezen zodat hij je altijd kan helpen. Contact gaat via telefoon, mail of WhatsApp

24/7 Beveiligde website

Nooit meer zorgen over je website
Al onze website worden gehost op een privé VPS server met een SSL certificaat. De website wordt ook verbonden met Google recaptcha zodat jij geen onnodige spam ontvangt in je mailbox. Ook onderhouden en updaten wij de website continu. Dit zorgt ervoor dat je website altijd beveiligd is.

Veel gestelde vragen

Hoe verwerken jullie mijn wensen?

Wij luisteren aandachtig naar de wensen en eisen van onze klanten en overleggen regelmatig met hen over de vorderingen van het project. Ook kunnen we de klant vragen om referentie-sites te delen die zij mooi vinden, zodat we een beter beeld krijgen van hun stijl- en ontwerp voorkeuren.

Doen jullie ook het onderhoud van de website?

Ja, wij bieden zowel ontwerp- als ontwikkelingsdiensten aan en kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het regelmatig onderhoud van de website, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

Maken jullie ook een mobiel website?

Ja, wij ontwerpen responsieve websites die zich automatisch aanpassen aan verschillende schermgroottes, waaronder mobiele schermen.

Doen jullie ook de SEO optimalisatie van de website?

Wij optimaliseren de website door middel van technische SEO, zoals het verbeteren van de structuur en inhoud van de website, het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de laadtijd van de website. Ook kunnen we adviseren over content marketing-strategieën die kunnen bijdragen aan een betere zoekmachinepositie.

Hoe werkt het samenwerkingsproces?

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we een duidelijk begrip hebben van hun wensen en eisen, en zorgen voor regelmatige updates en feedback-rondes gedurende het project. Ook zijn we altijd beschikbaar voor verdere vragen en opmerkingen.

Beheren jullie ook de website?

Ja, wij kunnen begeleiding bieden bij het beheer van de website, zoals het regelmatig bijwerken van de inhoud, het verbeteren van de prestaties en het beveiligen van de website.

Hoe zorgen jullie voor de beveiliging van de website?

Wij nemen maatregelen om de website te beveiligen, zoals het regelmatig bijwerken van software, het implementeren van beveiligingscertificaten en het monitoren van de website voor eventuele beveiligingsincidenten.

Kunnen jullie externe koppelingen implementeren?

Ja, wij kunnen u helpen bij het integreren van externe tools en diensten op de website. Dit omvat het aansluiten van analytics-tools, social media-platforms en andere derde partij-diensten om de functionaliteit van de website te verbeteren en meer inzicht te bieden in de prestaties. Onze ontwikkelaars hebben ervaring met verschillende integratietechnieken en kunnen u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Zijn wij de partij voor jou?

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!

nl_NLNederlands

Prijs aanvragen.

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

51%