Over Site4work.

Site4work is een bedrijf dat staat voor eenvoud en transparantie. Ons doel is startende ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf. Dit doen we door snel, efficiënt en persoonlijk te werk te gaan. 

Door gebruik te maken van nieuwe technieken hebben wij ons werkproces flink kunnen versnellen waardoor wij lage kosten kunnen hanteren zonder gebruik te hoeven maken van templates.

Dit alles doen wij met veel passie. Wij zijn zelf twee jonge ondernemers die goed snappen wat het inhoud een bedrijf te starten en wat de behoeftes zijn van de startende ondernemer. Wij vinden niets leuker dan ondernemers verder te helpen met onze kennis en kleine ondernemingen uit te zien groeien tot een succesvolle business.

Over ons
snelle website illustratie blauw

Snelheid

Wij begrijpen dat je als startende ondernemer zo snel mogelijk je website online wilt hebben. Wij doen er dan ook alles aan om gehoor te geven aan deze behoefde.

blauwe illustratie doel berg vlag succes

Doelgericht

Voor dat wij beginnen met het ontwerpen kijken we uitgebreid naar jouw doelen en ambities. Vanuit hier ontwerpen wij een doelgerichte website om zo het beste resultaat te behalen.

blije sprong like illustratie blauw

persoonlijk

Door ons contact met de klant zo direct en persoonlijk mogelijk te houden voorkomen me misverstanden.

Silas van Berge

Silas van Berge

Over ons

Jannes Nydam

"Wees je zelf, er zijn al genoeg anderen."

Ik ben Jannes, een geboren en getogen Amsterdammer die zich heel zijn leven al bezig houd met techniek en dingen maken. 4 Jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf waar ik me specialiseerde in 3D printen, dit deed ik met veel plezier en hier heb ik geleerd wat het inhoud om ondernemer te zijn. Ik heb altijd al interesse gehad in het maken van websites. Toen ik merkte dat hier een grote vraag naar is ben ik me hier verder in gaan verdiepen.  Het 3D printen heb ik achterwege gelaten om me te focussen op mijn huidige onderneming; het maken van websites en het ondersteunen van beginnende ondernemers. 

Silas van Berge

Silas van Berge

"Don't be busy. Be productive!"

Mijn Naam is Silas van Berge. Na het overlijden van mijn vader realiseerde ik op jonge leeftijd al dat het leven kort kan zijn en dat je elke kans die je aangeboden krijgt met twee handen beet moet pakken. Ook realiseerde ik me dat ik dingen wil creëren die blijvend zijn, en niet verdwijnen, zoals mijn vader deed. Vanuit dit besef kwam mijn eerste kernwaarde; groei. Groei zie ik als het resultaat van vooruitgang, productiviteit en creatie. Daarom probeer ik samen met Jannes zo veel mogelijk mensen te helpen om hun bedrijf te helpen met groeien.

Over ons

Jannes Nydam

Waar wij trots op zijn.

Over ons
Over ons
Over ons
Vanaf scratch een website opbouwen; dat wat onze uitdaging. Site4work heeft ons geholpen om een geheel nieuwe brand identity te bedenken en deze te implementeren binnen een vernieuwde, internationale website. Onze website is geheel ingericht op de customer journey en tijdens het gehele project hebben Jannes en Sillas van Site4work een flexibele en meedenkende rol aangenomen. Korte lijnen, snelle acties en resultaat heeft ons binnen een korte periode een sterk inhoudelijke en visueel aantrekkelijk nieuwe website opgeleverd.
Fijne mensen bij Site 4 Work. Ze luisterden goed naar mijn wensen en hebben dat geweldig goed omgezet in een site. Daarna had ik een paar vragen, deze werden snel opgepakt en opgelost. Super samenwerking met super site tot resultaat. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
Zeer tevreden over de aanpak en de kwaliteit. Jannes en zijn team werken echt zeer goed werk af. De kwaliteit wordt aan hoge eisen gesteld en daarnaast zijn ze super chill en meedenkend. Altijd bereid om te helpen en ook super goed bereikbaar.
Ik heb het als een fijne samenwerking ervaren aangezien het ontwerpen van het design erg voorspoedig ging en het eindresultaat precies overeen kwam. Ze weten waar ze het over hebben en denken mee om het juiste design te ontwerpen wat bij jouw bedrijf past.
Ik vond het een fijne samenwerking. Van te voren werd duidelijk hoe mijn site er uit zou komen te zien, en achteraf is het precies geworden hoe ik het voor ogen had. Fijn contact tussen mij en de website bouwer. Ik mocht 24/7 bellen en mijn vragen werden gelijk behandeld. Professioneel bedrijf!
Ben Jannes tegengekomen ergens heel random, praatje gemaakt en na een tijdje gelijk ter zake gekomen voor een website, na een aantal gesprekken wist hij precies wat ik wou en heeft hij het voor me gefixed. Heel erg blij mee, en me bedrijf is nog steeds aan ‘t groeien mede dankzij de site!
Site4Work heeft mij geholpen aan mijn droom webshop voor mijn start-up. De jongens zijn niet alleen ontzettend getalenteerd, maar ook nog eens professioneel en responsief. Een belletje komt nooit ongelegen en ook hun kantoor staat altijd voor je open (met heerlijke verse cappuccino’s). Heel blij! Ik kan niet wachten op het moment dat ik mijn webshop live kan gooien!
Mijn ervaring met Site4Work is geweldig. Met dank aan Jannes van Site4Work hebben wij een volledig op maat gemaakte website kunnen krijgen die voldoet aan onze (hoge) eisen. Naast de vriendelijke en correcte afhandeling van alle zaken was de prijs nog velen malen lager als bij vele andere bedrijven. In het kort gezegd: Top bedrijf en een echte aanrader !
Vriendelijk! Staan je goed te woord en luisteren heel goed naar je wensen! Zeker een aanrader als je een website wilt die eruit springt, ze gaan heel nauwkeurig te werk!
Deze heren weten wel wat ze doen hoor. Ze kunnen het zo mooi voor je maken als je zelf wilt. En goede service als je een probleem of een vraag hebt. Top! Echte aanrader!
Door het duidelijke stappen plan en de fijne communicatie zijn we tot een fantastisch eind resultaat gekomen. Dankzij de website heb ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen met meer klanten en een professionele uitstraling. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed.

bedankt Jannes en Silas voor de fijne samenwerking.
Betrokken jonge ondernemers Jannes en Silas die snel kunnen schakelen naar de wens van jou als klant om de website persoonlijk en professioneel te maken. Op veel vragen snel antwoord kunnen geven en er direct mee aan de slag gaan. Doortastend, enthousiast en vindingrijk met kennis van zaken! Bedankt Jannes en Silas op een mooie samenwerking voor nu en in de toekomst.

Custom-recruitment
Site4work heeft ons geholpen om een geheel nieuwe brand identity te bedenken en deze te implementeren binnen een vernieuwde, internationale website. Onze website is geheel ingericht op de customer journey en tijdens het gehele project hebben Jannes en Sillas van Site4work een flexibele en meedenkende rol aangenomen. Korte lijnen, snelle acties en resultaat heeft ons binnen een korte periode een sterk inhoudelijke en visueel aantrekkelijk nieuwe website opgeleverd.
De zorg en toewijding van dit jonge bedrijf is echt zo mooi. Jannes en Silas kijken goed naar wat jou wensen zijn en met alle technische hoogstandjes wisten ze mij enorm te verassen. Fijn hoe met alle moderne tools op speelse wijze de klant kan inhaken;-)

Laat vandaag nog jouw
website ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!