Over Ons.

Site4work, een bedrijf dat eenvoud, transparantie, eerlijkheid en professionaliteit uitstraalt. Ons doel is om startende ondernemers te helpen met het groeien van hun bedrijf.

Over Ons.

Site4work is een bedrijf dat staat voor eenvoud en transparantie. Ons doel is startende ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf. Dit doen we door snel, efficiënt en persoonlijk te werk te gaan. 

Door gebruik te maken van nieuwe technieken hebben wij ons werkproces flink kunnen versnellen waardoor wij lage kosten kunnen hanteren zonder gebruik te hoeven maken van templates.

Dit alles doen wij met veel passie. Wij zijn zelf twee jonge ondernemers die goed snappen wat het inhoud een bedrijf te starten en wat de behoeftes zijn van de startende ondernemer. Wij vinden niets leuker dan ondernemers verder te helpen met onze kennis en kleine ondernemingen uit te zien groeien tot een succesvolle business. 

blauwe illustratie vergadering like button
snelle website illustratie blauw

Snelheid

Wij begrijpen dat je als startende ondernemer zo snel mogelijk je website online wilt hebben. Wij doen er dan ook alles aan om gehoor te geven aan deze behoefde.

blije sprong like illustratie blauw

persoonlijk

Door ons contact met de klant zo direct en persoonlijk mogelijk te houden voorkomen me misverstanden.

blauwe illustratie doel berg vlag succes

Doelgericht

Voor dat wij beginnen met het ontwerpen kijken we uitgebreid naar jouw doelen en ambities. Vanuit hier ontwerpen wij een doelgerichte website om zo het beste resultaat te behalen.

Silas van Berge

Silas van Berge

"Don't be busy. Be productive!"

Na het overlijden van mijn vader realiseerde ik op jonge leeftijd al dat het leven kort kan zijn en dat je elke kans die je aangeboden krijgt met twee handen beet moet pakken. Ook realiseerde ik me dat ik dingen wil creëren die blijvend zijn, en niet verdwijnen, zoals mijn vader deed. Vanuit dit besef kwam mijn eerste kernwaarde; groei. Groei zie ik als het resultaat van vooruitgang, productiviteit en creatie. Daarom probeer ik samen met Jannes zo veel mogelijk mensen te helpen om hun bedrijf te helpen met groeien.

"Wees je zelf, er zijn al genoeg anderen."

Ik ben Jannes, een geboren en getogen Amsterdammer die zich heel zijn leven al bezig houd met techniek en dingen maken. 4 Jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf waar ik me specialiseerde in 3D printen, dit deed ik met veel plezier en hier heb ik geleerd wat het inhoud om ondernemer te zijn. Ik heb altijd al interesse gehad in het maken van websites. Toen ik merkte dat hier een grote vraag naar is ben ik me hier verder in gaan verdiepen.  Het 3D printen heb ik achterwege gelaten om me te focussen op mijn huidige onderneming; het maken van websites en het ondersteunen van beginnende ondernemers. 

Jannes Nydam

Jannes Nydam

Google review logo transparant png
Google review schermafbeelding
Google review screenshot
Google review screenshot
Google review schermafbeelding
Google review screenshot
Google review screenshot
Google review schermafbeelding
Google review screenshot
Google review schermafbeelding
Google review schermafbeelding
Google review schermafbeelding

Laat vandaag nog jouw
website ontwikkeld.

Wacht niet langer en plan nu jouw gratis advies gesprek.