fbpx

Ben je op zoek naar een

op maat gemaakte website?

Maatwerk website laten maken?

Behaal meer bezoekers, klanten en dus meer omzet met een conversie gerichte website! Kom in contact voor de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor
jou kunnen betekenen?

Kopjes koffie
0 +
Jaar ervaring
0 +
projecten
0 +
vanaf € 998,-
 • daarna vanaf €15 p/m Aan al onze websites zit een onderhoudscontract verbonden. Deze is om te zorgen dat de website altijd optimaal blijft presteren.
 • Compleet op maat design Wij designen jouw website geheel conversie gericht en op maat. Zodat jij een website hebt die voor jouw werkt.
 • Snelle laadtijd Door middel van speciale tools comprimeren wij jouw gehele website zodat de website altijd snel laad.
 • Mobiel vriendelijk Jouw website wordt responsive gedesignd en gebouwd. Zodat jouw website op ieder apparaat er goed uit ziet.
 • Tablet vriendelijk Jouw website wordt responsive gedesignd en gebouwd. Zodat jouw website op ieder apparaat er goed uit ziet.
 • WordPress CMS Jouw website wordt gemaakt met WordPress. Zodat jij altijd gemakkelijk aanpassingen kan maken.
 • Persoonlijke WordPress Cursus Wij geven jouw een persoonlijke WordPress cursus zodat jij precies weet hoe je achteraf teksten en afbeeldingen kan aanpassen.
 • Advies van een Marketeer Wij denken graag met je mee hoe jij jouw website een succes kan maken en doen niks liever dan onze kennis delen.
 • SEO geoptimaliseerd Jouw website wordt Zoekmachine geoptimaliseerd zodat jij hoger in Google komt. Dit doen wij door middel van speciale tool waarmee jij elke pagina kan laten ranken op het gewenste keyword.
 • Woocommerce CMS Jouw website wordt gemaakt met WordPress en Woocommerce. Zodat jij altijd gemakkelijk producten, categorieën en aanpassingen kan doorvoeren.
 • Betaal mogelijkheden Laat jouw bezoekers met kun favoriete betaalmethode betalen. Dit werkt conversie verhogend.

  Mogelijkheden: IDEAL, Klarna, Credit Card, Apple pay, PayPal en nog veel meer.
 • Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Maatwerk website laten maken

Bent u op zoek naar een unieke en op maat gemaakte website voor uw bedrijf? Wij bieden maatwerk websiteontwerp aan om uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Ons team van ervaren designers en ontwikkelaars werkt met u samen om een website te creëren die perfect aansluit bij uw merk en doelstellingen. Van ontwerp tot implementatie, wij zorgen ervoor dat uw website opvalt en uw bezoekers aanspreekt. Wij helpen uw graag bij het versterken van uw onlineaanwezigheid. Kom in contact voor de mogelijkheden.

Wat je van ons kan verwachten.

Bij ons staat de klant centraal. Door onze transparante en overzichtelijke manier van werken weet je altijd precies wat je kan verwachten!

SEO optimalisatie

Veel kennis en expertise.
Onze SEO-optimalisatie verhoogt de zichtbaarheid van uw website in zoekmachines. Ons team analyseert en optimaliseert uw website voor hogere ranking en meer verkeer.

Persoonlijke contact

Altijd een vast contactpersoon.
Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij de ontwikkeling van uw website. Van begin tot eind, wij begeleiden u persoonlijk.

Website dashboard

Veel controle over je website.
Met onze dienst heeft u veel controle over uw eigen website. Wij geven u de tools om uw website eenvoudig te beheren en aan te passen, zodat u altijd up-to-date bent."

Onze tarieven

Website pakketten

Website uitbreiden

 • Extra website pagina €249,-
 • Blog intergratie €199,-
 • Vertaal mogelijkheid €99,-
 • Custom CMS €99,-
 • Website pagina dupliceren €49,-
 • Extra Pop-up €49,-
 • Contact formulier €99,-

Overige

Extra diensten

De bovengenoemde prijzen zijn slechts een indicatie en kunnen nog afwijken. Omdat we bij Site4Work maatwerk aanbieden kan het soms zijn dat de prijzen nog wijzigen door de omvang van het project. Vraag een offerte aan om de precieze prijs vast te stellen.

Wie bouwt mijn website?

“Welkom bij onze WordPress design studio. Wij zijn experts in het ontwerpen en bouwen van professionele maatwerk websites voor bedrijven en individuen. Of je nu op zoek bent naar een simpele brochurewebsite of een complexe webshop, wij hebben de kennis en ervaring om uw droomwebsite te bouwen. Ons team van gepassioneerde designers en ontwikkelaars werkt samen om uw unieke visie tot leven te brengen.

Onze service is op maat gemaakt voor uw specifieke eisen en wensen. Van de eerste schetsen tot de lancering van uw website, wij begeleiden u elke stap van de weg. Onze klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ernaar om een langdurige samenwerking met onze klanten op te bouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw website te bouwen met de hulp van onze professionele team. Wij zijn er klaar voor om uw ideeën tot leven te brengen!”

Onderhoud abonnement

Als ondernemer zijnde heb je het al druk genoeg. Daarom snappen wij dat het dagelijks controleren van je website soms net wat te veel kan zijn op het to-do lijstje. Maar zaken als bereikbaarheid, en beveiliging zijn zeker dingen die goed bijgehouden moeten worden.

Daarom bieden wij al onze klanten niet alleen de mogelijkheid voor supersnelle hosting, maar ook de bijkomende service die nodig is om je website altijd veilig, online en up-to-date te houden.

Voor een lage vaste prijs van slechts € 15,- per maand regelen wij voor jou de updates en het onderhoud van je website. Wil je ook de hosting uit handen geven dan kan dit voor €29,95,- per maand.

Wil je geen abonnement?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor een lage vaste prijs van slechts € 15,- per maand regelen wij voor jou de updates en het onderhoud van je website. Wil je ook de hosting uit handen geven dan kan dit voor €29,95,- per maand.

Zo wordt een website gebouwd

Onze werkwijze

Stap 1

gratis advies gesprek

Tijdens dit advies gesprek vertel je ons wat je plannen en ambities zijn voor je bedrijf. Hiernaast willen we ook graag weten waar je tegenaan loopt en welke moeilijkheden je ondervindt. Met deze informatie kunnen we een strategie op maat maken waarmee we je verder kunnen helpen in de groei van je bedrijf.  Ook wanneer je nog twijfelt of wij de juiste match zijn voor jou kan je gerust contact opnemen met ons. Dit gesprek is namelijk geheel vrijblijvend met enkel het doel jou verder te helpen.
Stap 1
Stap 2

Het eerste concept

Vervolgens beginnen we met het ontwerpen van jouw website, binnen enkele dagen ontvang je al een eerste versie. Dit is niet een eerste versie van de website zelf maar een design (tekening) ervan zodat je een goed beeld krijgt van hoe de website eruit gaat zien. Via een online platform kan je het ontwerpproces op de voet volgen, u krijgt hiervoor een link toegestuurd via de mail.
We kijken samen naar dit ontwerp en na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met het bouwen van de website.
Stap 2
Stap 3

Het bouwen van je website

Nadat we jouw goedkeuring van het concept binnen hebben gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Wij zorgen ervoor dat je website in drie weken klaar is voor gebruik.

Stap 3
Stap 4

Klaar voor de start?!

Als de website klaar is zorgen we dat deze volledig SEO-geoptimaliseerd wordt voor de beste vindbaarheid en voegen we deze toe aan Google. Ook zorgen we voor een optimalisering van de gehele website zodat de website zo snel mogelijk werkt. Vervolgens gaat je website live en kan de verkoop beginnen!

Stap 4

Alle voordelen op een rij

Alle voordelen

Alleen een online visite kaartje is niet meer genoeg in 2024…
Jouw website is jouw nr. #1 sales persoon. Mis jij de boot of loop jij voorop?!

Onze reviews

Klanten geven ons een:

Een conversie gerichte website = meer omzet

Veel gestelde vragen

Hoe verwerken jullie mijn wensen?

Wij luisteren aandachtig naar de wensen en eisen van onze klanten en overleggen regelmatig met hen over de vorderingen van het project. Ook kunnen we de klant vragen om referentie-sites te delen die zij mooi vinden, zodat we een beter beeld krijgen van hun stijl- en ontwerp voorkeuren.

Doen jullie ook het onderhoud van de website?

Ja, wij bieden zowel ontwerp- als ontwikkelingsdiensten aan en kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het regelmatig onderhoud van de website, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

Maken jullie ook een mobiel website?

Ja, wij ontwerpen responsieve websites die zich automatisch aanpassen aan verschillende schermgroottes, waaronder mobiele schermen.

Doen jullie ook de SEO optimalisatie van de website?

Wij optimaliseren de website door middel van technische SEO, zoals het verbeteren van de structuur en inhoud van de website, het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de laadtijd van de website. Ook kunnen we adviseren over content marketing-strategieën die kunnen bijdragen aan een betere zoekmachinepositie.

Hoe werkt het samenwerkingsproces?

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we een duidelijk begrip hebben van hun wensen en eisen, en zorgen voor regelmatige updates en feedback-rondes gedurende het project. Ook zijn we altijd beschikbaar voor verdere vragen en opmerkingen.

Beheren jullie ook de website?

Ja, wij kunnen begeleiding bieden bij het beheer van de website, zoals het regelmatig bijwerken van de inhoud, het verbeteren van de prestaties en het beveiligen van de website.

Hoe zorgen jullie voor de beveiliging van de website?

Wij nemen maatregelen om de website te beveiligen, zoals het regelmatig bijwerken van software, het implementeren van beveiligingscertificaten en het monitoren van de website voor eventuele beveiligingsincidenten.

Kunnen jullie externe koppelingen implementeren?

Ja, wij kunnen u helpen bij het integreren van externe tools en diensten op de website. Dit omvat het aansluiten van analytics-tools, social media-platforms en andere derde partij-diensten om de functionaliteit van de website te verbeteren en meer inzicht te bieden in de prestaties. Onze ontwikkelaars hebben ervaring met verschillende integratietechnieken en kunnen u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Zijn wij de partij voor jou?

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!

nl_NLNederlands

Prijs aanvragen.