fbpx

Ben je op zoek naar een website of webshop?

Webshop of website?

Wij bouwen unieke, conversiegerichte websites voor een lage prijs. Door gebruik te maken van nieuwe technieken hebben wij het werkproces flink kunnen versnellen waardoor wij lage kosten kunnen hanteren zonder gebruik te hoeven maken van templates.

Maatwerk website

vanaf € 998,-

Voor de aanpakker die zijn business op het internet vindbaar wil krijgen.

Maatwerk webshop

vanaf € 1998,-

Voor de ondernemer die zijn e-commerce business naar de next level wil brengen.

Wat je van ons kan verwachten.

Bij ons staat de klant centraal. Door onze transparante en overzichtelijke manier van werken weet je altijd precies wat je kan verwachten!

SEO optimalisatie

Veel kennis en expertise.
Onze SEO-optimalisatie verhoogt de zichtbaarheid van uw website in zoekmachines. Ons team analyseert en optimaliseert uw website voor hogere ranking en meer verkeer.

Persoonlijke contact

Altijd een vast contactpersoon.
Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij de ontwikkeling van uw website. Van begin tot eind, wij begeleiden u persoonlijk.

Website dashboard

Veel controle over je website.
Met onze dienst heeft u veel controle over uw eigen website. Wij geven u de tools om uw website eenvoudig te beheren en aan te passen, zodat u altijd up-to-date bent."

Maatwerk website design

Ben jij op zoek naar een conversie gerichte website of webshop die je klanten een unieke ervaring geeft? Maar heb je geen gigantisch budget hiervoor? Dan ben je bij Site4Work aan het juiste adres.

Veel gestelde vragen

Hoe verwerken jullie mijn wensen?

Wij luisteren aandachtig naar de wensen en eisen van onze klanten en overleggen regelmatig met hen over de vorderingen van het project. Ook kunnen we de klant vragen om referentie-sites te delen die zij mooi vinden, zodat we een beter beeld krijgen van hun stijl- en ontwerp voorkeuren.

Doen jullie ook het onderhoud van de website?

Ja, wij bieden zowel ontwerp- als ontwikkelingsdiensten aan en kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het regelmatig onderhoud van de website, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

Maken jullie ook een mobiel website?

Ja, wij ontwerpen responsieve websites die zich automatisch aanpassen aan verschillende schermgroottes, waaronder mobiele schermen.

Doen jullie ook de SEO optimalisatie van de website?

Wij optimaliseren de website door middel van technische SEO, zoals het verbeteren van de structuur en inhoud van de website, het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de laadtijd van de website. Ook kunnen we adviseren over content marketing-strategieën die kunnen bijdragen aan een betere zoekmachinepositie.

Hoe werkt het samenwerkingsproces?

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we een duidelijk begrip hebben van hun wensen en eisen, en zorgen voor regelmatige updates en feedback-rondes gedurende het project. Ook zijn we altijd beschikbaar voor verdere vragen en opmerkingen.

Beheren jullie ook de website?

Ja, wij kunnen begeleiding bieden bij het beheer van de website, zoals het regelmatig bijwerken van de inhoud, het verbeteren van de prestaties en het beveiligen van de website.

Hoe zorgen jullie voor de beveiliging van de website?

Wij nemen maatregelen om de website te beveiligen, zoals het regelmatig bijwerken van software, het implementeren van beveiligingscertificaten en het monitoren van de website voor eventuele beveiligingsincidenten.

Kunnen jullie externe koppelingen implementeren?

Ja, wij kunnen u helpen bij het integreren van externe tools en diensten op de website. Dit omvat het aansluiten van analytics-tools, social media-platforms en andere derde partij-diensten om de functionaliteit van de website te verbeteren en meer inzicht te bieden in de prestaties. Onze ontwikkelaars hebben ervaring met verschillende integratietechnieken en kunnen u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Zijn wij de partij voor jou?

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!

nl_NLNederlands

Prijs aanvragen.