fbpx

Domein registratie

Voor je nieuwe website.

Een domeinnaam is de unieke naam van jouw website en het is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een online aanwezigheid. Door het registreren van een domeinnaam krijg je het exclusieve recht om deze te gebruiken voor jouw website.

Benieuwd wat we voor
jou kunnen betekenen?

Kopjes koffie
0 +
Jaar ervaring
0 +
projecten
0 +

(gemiddeld 30 seconde lezen)

Domein registreren

Onze domein registratie dienst biedt u de mogelijkheid om uw eigen unieke domeinnaam te registreren voor uw website. Een domeinnaam is het adres dat mensen gebruiken om uw website te bereiken. Het is een belangrijk onderdeel van uw online identiteit en kan bijdragen aan uw online succes.

Met onze domein registratie dienst, kunt u eenvoudig een domeinnaam registreren die bij uw bedrijf of merk past. Wij bieden een grote selectie van top-level domeinen, zoals .com, .nl, .org, en nog veel meer. Wij helpen u ook bij het controleren of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Als u uw domein bij ons registreert, kunt u ook profiteren van onze betrouwbare hosting-diensten. Wij zorgen ervoor dat uw domein veilig en snel te bereiken is voor uw bezoekers. Onze technische experts staan altijd klaar om u te helpen bij eventuele problemen. Registreer nu uw domeinnaam bij ons en geef uw online aanwezigheid de boost die het nodig heeft!

Onze Specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in zowel het ontwikkelen, bouwen en hosten (onderhouden) van websites. Samen met jou lopen we het hele proces door vanaf het eerste concept tot het eindproduct. Op deze manier werkt alles samen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Webdesign

Conversie gericht
Wij zijn gespecialiseerd in het designen van conversie gerichte websites. Doormiddel van psychologische truckjes zorgen wij voor een goede user experiance wat er voor zorgt dat je website optimaal converteert.

Webbouwer

Geheel opmaat
Wij maken professionele websites in WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik.

(gemiddeld 30 seconde lezen)

Domein keuzen

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare domein registrar, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een brede keuze aan domeinnamen voor jouw website of webshop. Of je nu een nieuwe website wilt beginnen of je domeinnaam wilt verhuizen naar een betere registrar, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Onze domeinregistratie dienstverlening biedt een scala aan extensies, van de populaire .com, .nl, .net tot de minder voorkomende .design, .agency, .tech en nog veel meer. Zo heb je volop keuze uit verschillende domeinnamen die bij jouw bedrijf of product passen. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om je domeinnaam privé te registreren, zodat jouw persoonlijke gegevens beschermd zijn.

Onze domeinregistratie is eenvoudig, snel en veilig. Wij bieden ook opties voor automatische verlenging en verhuizing van domeinnamen, zodat je nooit het risico loopt dat jouw domeinnaam verlopen is.

"Al je domeinnamen op 1 plek"

Onze reviews

Klanten geven ons een:

Benieuwd wat we nog meer doen?

Wij van Site4Work snappen dat er ontzettend veel komt kijken bij het opzetten van een onderneming en dat het soms ook een beetje to much kan worden. 

Daarom kan het een goed idee zijn wat werk uit handen te geven zodat jij je 100% kan focussen op je vakgebied en niet telkens wordt afgeleid door allerlei andere zaken. Zo hebben we meerdere specialisten bij elkaar gezocht die je kunnen helpen met andere zaken binnen jouw onderneming.

visitekaartje design

Passend bij jouw huisstijl
Met een visitekaartje wilt u direct een goede eerste indruk achterlaten bij uw potentiële klant. Omdat de eerste prikkels essentieel zijn in het verkoopproces, moet uw visitekaartje er goed uitzien. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook op informele wijze.

€99,- per ontwerp

flyer ontwerp

Passend bij jouw huisstijl
Flyer laten ontwerpen om uw evenement of product te promoten? Een goed ontworpen flyer spreekt uw doelgroep aan en zet de lezer direct aan tot actie.

Ontwerp voor + Achter €99,-

SEA

Google Ads
Heb jij een mooie website maar valt het aantal bezoekers je nog tegen? Wij helpen je graag aan meer verkeer op jouw website door je te helpen bij het opzetten van jouw google advertenties.

€480,- per Campagne

Onze succes formule

Webdesign E-Boek

Alle tips en tricks die wij gebruiken om jouw nieuwe website een succes te maken. Download nu gratis ons E-boek en stap in de wereld van webdesign.

Veel gestelde vragen

Is dit geschikt voor mijn bedrijf?

Al onze diensten zijn 100% maatwerk. We gaan altijd eerst met je in gesprek om te kijken waar je precies naar opzoek bent. Mocht je nog twijfelen neem dan gerust vrijblijvend contact op. Dan bespreken we samen of dit aansluit op jouw bedrijf. Bel ons op: 020 244 52 31 of mail: info@site4work.nl

Wat als ik niet blij ben met het resultaat?

Op al onze diensten bieden wij no cure no pay. Als je het dus helemaal niks vind krijg je van ons gewoon je geld terug! Hoe mooi is dat. Je bent dus verzekerd van een goede keuze als je kiest voor Site4Work. 

Wordt ik persoonlijk geholpen?

Zeker, Jannes helpt jouw graag persoonlijk met het groeien van jouw bedrijf. Ook nadat de dienst is geleverd blijven we graag met je mee denken!

Zijn wij de partij voor jou?

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is geheel gratis!

nl_NLNederlands
Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

51%

Prijs aanvragen.