fbpx

Koot Automotive

2021-03-01

Wij hebben gekozen voor de kleuren wit en blauw voor het speelse en moderne gevoel. Ook hebben wij gekozen voor de vale kleur oranje voor de onderdelen die extra moeten opvallen. Om het design toch nog wat stoerder te maken hebben wij gebruik gemaakt van de hoekige afbeelding met een scheiding er tussen.

Daarnaast hebben wij er voor gezorgd dat Vincent altijd makkelijk zijn website kan aanpassen en nog gemakkelijker nieuwe auto’s kan toevoegen en verwijderen zodra ze zijn verkocht.

Project informatie

Main Font: Roboto
Sub Font: Roboto

Gebruikte Kleuren:

De Klant

Koot Automotive is een Nederlandse automakelaardij waarbij de klant en zijn voertuig centraal staan. Ze zijn actief in het onderhouden, vinden, verkopen en aanpassen van voertuigen. Hierbij ontzorgen ze hun klanten van A tot Z op het gebied van automotive.

Het Doel

Vincent Koot wilde een modern maar speelse website met stoere elementen. Hij wilde veel ruimte voor mooie foto’s zodat hij goed kon laten zien wat voor mooie foto’s hij van jouw auto kan maken. Ook wilde hij de mogelijkheid om gemakkelijk nieuwe auto’s aan te passen en toe te voegen.

Project
resultaat.

De rechten van deze video zijn van de klant zelf. 

Vincent Koot
Koot Automotive

De website pagina's

Laat vandaag nog jouw website bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!

nl_NLNederlands

Prijs aanvragen.