Website laten maken

Een informatieve website laten maken kan je zien als een online visite kaartje. Klanten kunnen jouw afgeronde projecten online bewonderen en leren wat jou bedrijf inhoud. 

Met ons informatieve website pakket bouwen wij een website die goed vindbaar is voor jouw doelgroep ook zorgen wij dat zo veel mogelijk bezoekers worden omgezet tot klanten.

Op maat website

vanaf € 998,-
daarna vanaf €15 p/m
  • Op maat Design Wij designen jouw website geheel conversie gericht en op maat. Zodat jij een website hebt die voor jouw werkt.
  • Snelle laadtijd Door middel van speciale tools comprimeren wij jouw gehele website zodat de website altijd snel laad.
  • Mobiel vriendelijk Jouw website wordt responsive gedesignd en gebouwd. Zodat jouw website op ieder apparaat er goed uit ziet.
  • Tablet vriendelijk Jouw website wordt responsive gedesignd en gebouwd. Zodat jouw website op ieder apparaat er goed uit ziet.
  • WordPress CMS Jouw website wordt gemaakt met WordPress. Zodat jij altijd gemakkelijk aanpassingen kan maken.
  • Persoonlijke WordPress Cursus Wij geven jouw een persoonlijke WordPress cursus zodat jij precies weet hoe je achteraf teksten en afbeeldingen kan aanpassen.
  • Advies van een Marketeer Wij denken graag met je mee hoe jij jouw website een succes kan maken en doen niks liever dan onze kennis delen.
  • SEO geoptimaliseerd Jouw website wordt Zoekmachine geoptimaliseerd zodat jij hoger in Google komt. Dit doen wij door middel van speciale tool waarmee jij elke pagina kan laten ranken op het gewenste keyword.
  • Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Afgeronde
op maat websites.

Laat vandaag nog jouw
website bouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!

WAAROM zijn er Maandelijkse website kosten?

Als ondernemer zijnde heb je het al druk genoeg. Daarom snappen wij dat het dagelijks controleren van je website soms net wat te veel kan zijn op het to-do lijstje. Maar zaken als bereikbaarheid, en beveiliging zijn zeker dingen die goed bijgehouden moeten worden.

Daarom bieden wij al onze klanten niet alleen de mogelijkheid voor supersnelle hosting, maar ook de bijkomende service die nodig is om je website altijd veilig, online en up-to-date te houden.

Voor een lage vaste prijs van slechts € 15,- per maand regelen wij voor jou de updates en het onderhoud van je website. Wil je ook de hosting uit handen geven dan kan dit voor €29,95,- per maand.

Wil je geen abonnement?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op maat website Tarieven

Website pakketten

Op maat website

Vanaf €998

Website uitbreiden

Extra pagina

€249

Website pagina dupliceren

€49

Popup

€49

Custom CMS

€99

Blog

€199

Vertaal mogelijkheid

€99

Contact form

€99

Laat vandaag nog jouw
website ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!