SEO SPecialist

Wil je hoger in Google komen?

Een professioneel team die jou kan helpen met het beter vindbaar maken van je website!

0 +
Kopjes koffie gezet
0 +
Jaar ervaring
0 +
ondernemers geholpen

SEO specialist

Wij bij Site4Work hebben veel ervaring met SEO optimalisatie. Wij zijn een professioneel SEO optimalisatie bureau waar we ons richten op het helpen groeien van ondernemers. Bij Site4Work werken we met een vaste SEO specialist die persoonlijk met jou gaat kijken wat je precies wil bereiken met de SEO optimalisatie. Waar de meeste bedrijven stoppen denken wij juist mee over je doelen en hoe we je doelgroep het best kunnen aanspreken op je website. Een goede SEO optimalisatie is key en daar moeten we passend op inspelen. Als specialisten stellen we onze klant voorop bij het maken van een SEO optimalisatie voorstel. 

Meer weten over onze dienst: SEO optimalisatie? Lees dan verder!

Goedkoop is natuurlijk niet altijd de beste optie. Maar als SEO specialisten in Amsterdam weten we uit ervaring dat veel ondernemers meer resultaat behalen met een uitgebreide SEO optimalisatie onderzoek! Hieruit blijkt dan wat voor jouw de beste strategie is om beter vindbaar te worden in Google en andere zoekmachines.  Bij Site4Work helpen we je graag voor slechts €85,- p/uur. Dus veel geld investeren in een SEO onderzoek is niet altijd nodig. 

Het hebben van een goed presterende website klinkt geweldig! Helaas gaat dit niet vanzelf en is hier enige kennis in SEO optimalisatie voor nodig. Als je je website SEO laat optimaliseren, wil je dat dit een natuurlijk succes word. Hoe dan ook, dit betekent dat er geen halve maatregelen getroffen dienen te worden. Dit is dan ook waar Site4Work garant voor staat.

Op zoek naar een SEO specialist in Amsterdam omdat je je website SEO wil laten optimaliseren? Zoek niet verder, bij ons bent u aan het juiste adres voor het optimaliseren van je SEO. Speciaal voor bedrijven en ondernemers in en rondom Amsterdam helpen wij graag, SEO specialisten tegen aantrekkelijke prijzen. Al onze onderzoeken zijn op maat, met als doel: meer resultaat genereren voor jou onderneming.

Wat je van ons kan verwachten.

Bij ons staat de klant centraal. Door onze transparante en overzichtelijke manier van werken weet je altijd precies wat je kan verwachten!

web zoeken search illustratie

Uniek

Professioneel design

Uniek

Alle huisstijl die wij maken zijn geheel op maat en uniek. Door onze persoonlijke werkwijze word je in het gehele traject betrokken.
blauwe illustratie vergadering like button

Persoonlijke

De klant staat centraal

Persoonlijk

Wij staan garant voor een persoonlijke begeleiding. Wij staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Je hebt dus geen kennis van webdesign nodig.
Website bouwer amsterdam

Maakwerk

Geheel in overleg met jou!

Maakwerk

Eerst zorgen we dat we een goed beeld krijgen van wat je bedrijf inhoud, zodat we in je huisstijl precies kunnen laten zien wat je bedrijf nou zo speciaal maakt. Ook zorgen we dat de bezoeker je huisstijl gemakkelijk zullen herkennen. Zo zorgen we voor meer online verkoop! 

Klanten geven ons een:

Site4Work heeft mij waanzinnig geholpen aan vele nieuwe sportleden. Dank hier voor for now keep on roling with the punches!

Alex Blanchard
Zeer tevreden over de aanpak en de kwaliteit. Jannes en zijn team werken echt zeer goed werk af. De kwaliteit wordt aan hoge eisen gesteld en daarnaast zijn ze super chill en meedenkend. Altijd bereid om te helpen en ook super goed bereikbaar.
Super fijn team die heel erg meedenken over hoe je website het beste kan werken voor jouw doeleinde. Ze werken duidelijk en stapsgewijs en wijzen je graag vanuit hun ervaring op mogelijke verbeterpunten. Staan ook altijd snel klaar als er vragen zijn!
Ik heb het als een fijne samenwerking ervaren aangezien het ontwerpen van het design erg voorspoedig ging en het eindresultaat precies overeen kwam. Ze weten waar ze het over hebben en denken mee om het juiste design te ontwerpen wat bij jouw bedrijf past.
Fijne mensen bij Site 4 Work. Ze luisterden goed naar mijn wensen en hebben dat geweldig goed omgezet in een site. Daarna had ik een paar vragen, deze werden snel opgepakt en opgelost. Super samenwerking met super site tot resultaat. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
Ik vond het een fijne samenwerking. Van te voren werd duidelijk hoe mijn site er uit zou komen te zien, en achteraf is het precies geworden hoe ik het voor ogen had. Fijn contact tussen mij en de website bouwer. Ik mocht 24/7 bellen en mijn vragen werden gelijk behandeld. Professioneel bedrijf!
Site4Work heeft mij geholpen aan mijn droom webshop voor mijn start-up. De jongens zijn niet alleen ontzettend getalenteerd, maar ook nog eens professioneel en responsief. Een belletje komt nooit ongelegen en ook hun kantoor staat altijd voor je open (met heerlijke verse cappuccino’s). Heel blij! Ik kan niet wachten op het moment dat ik mijn webshop live kan gooien!
Mijn ervaring met Site4Work is geweldig. Met dank aan Jannes van Site4Work hebben wij een volledig op maat gemaakte website kunnen krijgen die voldoet aan onze (hoge) eisen. Naast de vriendelijke en correcte afhandeling van alle zaken was de prijs nog velen malen lager als bij vele andere bedrijven. In het kort gezegd: Top bedrijf en een echte aanrader !
Vriendelijk! Staan je goed te woord en luisteren heel goed naar je wensen! Zeker een aanrader als je een website wilt die eruit springt, ze gaan heel nauwkeurig te werk!
Deze heren weten wel wat ze doen hoor. Ze kunnen het zo mooi voor je maken als je zelf wilt. En goede service als je een probleem of een vraag hebt. Top! Echte aanrader!
Door het duidelijke stappen plan en de fijne communicatie zijn we tot een fantastisch eind resultaat gekomen. Dankzij de website heb ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen met meer klanten en een professionele uitstraling. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed.

bedankt Jannes en Silas voor de fijne samenwerking.
Betrokken jonge ondernemers Jannes en Silas die snel kunnen schakelen naar de wens van jou als klant om de website persoonlijk en professioneel te maken. Op veel vragen snel antwoord kunnen geven en er direct mee aan de slag gaan. Doortastend, enthousiast en vindingrijk met kennis van zaken! Bedankt Jannes en Silas op een mooie samenwerking voor nu en in de toekomst.

Custom-recruitment
Site4work heeft ons geholpen om een geheel nieuwe brand identity te bedenken en deze te implementeren binnen een vernieuwde, internationale website. Onze website is geheel ingericht op de customer journey en tijdens het gehele project hebben Jannes en Sillas van Site4work een flexibele en meedenkende rol aangenomen. Korte lijnen, snelle acties en resultaat heeft ons binnen een korte periode een sterk inhoudelijke en visueel aantrekkelijk nieuwe website opgeleverd.
De zorg en toewijding van dit jonge bedrijf is echt zo mooi. Jannes en Silas kijken goed naar wat jou wensen zijn en met alle technische hoogstandjes wisten ze mij enorm te verassen. Fijn hoe met alle moderne tools op speelse wijze de klant kan inhaken;-)

Veelgestelde vragen.

Zijn wij de partij voor jou?

Een conversie gerichte website is ideaal als jij een service, dienst of product verkoopt.

Mocht je nog twijfelen neem dan gerust vrijblijvend contact op. Dan bespreken we samen of dit aansluit op jouw bedrijf.

Bel nu: 020 244 52 31 of mail: info@site4work.nl

Nadat je een prijs opgave hebt aangevraagd nodigen wij je graag uit op kantoor. Vervolgens designen wij 3 versies van de homepagina. Zodat jij  echt een idee krijgt wat wij voor jou kunnen betekenen. Mocht je het allemaal nikst vinden is dit geen enkel probleem. Je zit nergens aan vast en kunt kosteloos ons aanbod afwijzen.

Zeker, Jannes helpt jouw graag persoonlijk met het groeien van jouw bedrijf. Ook nadat de website is gebouwd denken wij graag mee hoe jij meer resultaten kan behalen.

De koste van een website die gedesignd is om meer omzet te generen ligt heel erg aan je ijzen. Wij zien dat de gemiddelde website ongeveer €2000+/- kost.

Wij zien dat een traject van A tm Z ongeveer 6 weken duurt. 

Hoe sneller jij je feedback op jouw design verwerkt hoe sneller de website online staat. 

We hebben weleens gehad dat de website in 3 weken online stond.

Na het eerste kennismakingsgesprek op kantoor of via zoom maken wij een offerte op maat en sturen wij een eerste design van de homepagina.

Dit is namelijk allemaal gratis en 100% vrijblijvend. 

Na het goedkeuren van het eerste design gaan wij de hele website designen zodat jij precies weet hoe hij eruit komt te zien. Pas als jij deze goedkeurt gaan wij beginnen met bouwen.

Na het bouwen plannen wij nog een meeting in waar wij jouw door de hele website loodsen en kan de extra omzet binnen komen 😉

Kom vandaag
nog in contact!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!