Hoe word een
website gebouwd?

Door de werkwijze van Site4Work krijg jij een op maat gemaakte website die naadloos aansluit op jou bedrijf zonder zelf enige kennis van webdesign nodig te hebben.

Door gebruik te maken van nieuwe technieken hebben wij het werkproces flink kunnen versnellen waardoor wij lage kosten kunnen hanteren zonder gebruik te hoeven maken van templates.

Werkwijze

Zo word een website gebouwd

Stap 1

gratis advies gesprek

Tijdens dit advies gesprek vertel je ons wat je plannen en ambities zijn voor je bedrijf. Hiernaast willen we ook graag weten waar je tegenaan loopt en welke moeilijkheden je ondervindt. Met deze informatie kunnen we een strategie op maat maken waarmee we je verder kunnen helpen in de groei van je bedrijf.
Ook wanneer je nog twijfelt of wij de juiste match zijn voor jou kan je gerust contact opnemen met ons. Dit gesprek is namelijk geheel vrijblijvend met enkel het doel jou verder te helpen.

: info@site4work.nl.

Stap 1
Stap 2

Het eerste concept

Vervolgens begint Silas met het ontwerpen van jouw website, binnen enkele dagen ontvang je al een eerste versie. Dit is niet een eerste versie van de website zelf maar een design (tekening) ervan zodat je een goed beeld krijgt van hoe de website eruit gaat zien. Via een online platform kan je het ontwerpproces op de voet volgen, u krijgt hiervoor een link toegestuurd via de mail.
We kijken samen naar dit ontwerp en na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met het bouwen van de website.
Stap 2
Stap 3

Het bouwen van je website

Nadat we jou goedkeuring van het concept binnen hebben gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Wij zorgen ervoor dat jou website in drie weken klaar is voor gebruik.

Stap 3
Stap 4

Klaar voor de start?!

Als de website klaar is zorgen we dat deze volledig SEO-geoptimaliseerd wordt voor de beste vindbaarheid en voegen we deze toe aan Google. Ook zorgen we voor een optimalisering van de gehele website zodat de website zo snel mogelijk werkt. Vervolgens gaat je website live en kan de verkoop beginnen!

Stap 4

Laat vandaag nog jouw
website ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is compleet gratis!