E-book | Landings pagina

Download nu het gratis E-Book

E-book | Landings pagina
E-book | Landings pagina

Alex Blacnchard

Europees kampioen boksen:

Site4Work heeft mij waanzinnig geholpen aan vele nieuwe sportleden. Dank hier voor. For now keep on roling with the punches!

(gemiddeld 30 seconde lezen)

Een website is waardeloos...

Als hij niet zorgt voor meer omzet! Een conversie gerichte website is essentieel voor een winstgevende business. Dit betekent namelijk meer (kwalitatieve) leads, klanten en daarmee ook meer omzet. Maar hoe?

In 2018 zijn wij onze eigen online kerstboombusiness gestart. Maar helaas hadden we weinig bezoekers en de bezoekers die we hadden ondernamen geen actie…. Na vele boeken, cursussen en ontzettend veel testen hebben wij uiteindelijk de website toch tot een succes weten te maken. Wij genereerden binnen 1,5 maand meer dan 10K omzet!

Andere ondernemers zagen ons online succes en vroegen ons of wij hun hierbij ook konden helpen.

In februari 2020 besloten wij ons hier verder in te verdiepen en onze eigen website Agency op te starten. Inmiddels hebben wij al meer dan 42 ondernemers kunnen helpen met het genereren van meer leads, bezoekers en omzet via hun website.

Nu delen wij al onze kennis in dit gratis e-book.

E-book | Landings pagina
E-book | Landings pagina

Jannes Nydam en Silas van Berge

Site4Work heeft mij waanzinnig geholpen aan vele nieuwe sportleden. Dank hier voor for now keep on roling with the punches!

Alex Blanchard
Zeer tevreden over de aanpak en de kwaliteit. Jannes en zijn team werken echt zeer goed werk af. De kwaliteit wordt aan hoge eisen gesteld en daarnaast zijn ze super chill en meedenkend. Altijd bereid om te helpen en ook super goed bereikbaar.
Super fijn team die heel erg meedenken over hoe je website het beste kan werken voor jouw doeleinde. Ze werken duidelijk en stapsgewijs en wijzen je graag vanuit hun ervaring op mogelijke verbeterpunten. Staan ook altijd snel klaar als er vragen zijn!
Ik heb het als een fijne samenwerking ervaren aangezien het ontwerpen van het design erg voorspoedig ging en het eindresultaat precies overeen kwam. Ze weten waar ze het over hebben en denken mee om het juiste design te ontwerpen wat bij jouw bedrijf past.
Fijne mensen bij Site 4 Work. Ze luisterden goed naar mijn wensen en hebben dat geweldig goed omgezet in een site. Daarna had ik een paar vragen, deze werden snel opgepakt en opgelost. Super samenwerking met super site tot resultaat. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
Ik vond het een fijne samenwerking. Van te voren werd duidelijk hoe mijn site er uit zou komen te zien, en achteraf is het precies geworden hoe ik het voor ogen had. Fijn contact tussen mij en de website bouwer. Ik mocht 24/7 bellen en mijn vragen werden gelijk behandeld. Professioneel bedrijf!
Site4Work heeft mij geholpen aan mijn droom webshop voor mijn start-up. De jongens zijn niet alleen ontzettend getalenteerd, maar ook nog eens professioneel en responsief. Een belletje komt nooit ongelegen en ook hun kantoor staat altijd voor je open (met heerlijke verse cappuccino’s). Heel blij! Ik kan niet wachten op het moment dat ik mijn webshop live kan gooien!
Mijn ervaring met Site4Work is geweldig. Met dank aan Jannes van Site4Work hebben wij een volledig op maat gemaakte website kunnen krijgen die voldoet aan onze (hoge) eisen. Naast de vriendelijke en correcte afhandeling van alle zaken was de prijs nog velen malen lager als bij vele andere bedrijven. In het kort gezegd: Top bedrijf en een echte aanrader !
Vriendelijk! Staan je goed te woord en luisteren heel goed naar je wensen! Zeker een aanrader als je een website wilt die eruit springt, ze gaan heel nauwkeurig te werk!
Deze heren weten wel wat ze doen hoor. Ze kunnen het zo mooi voor je maken als je zelf wilt. En goede service als je een probleem of een vraag hebt. Top! Echte aanrader!
Door het duidelijke stappen plan en de fijne communicatie zijn we tot een fantastisch eind resultaat gekomen. Dankzij de website heb ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen met meer klanten en een professionele uitstraling. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed.

bedankt Jannes en Silas voor de fijne samenwerking.
Betrokken jonge ondernemers Jannes en Silas die snel kunnen schakelen naar de wens van jou als klant om de website persoonlijk en professioneel te maken. Op veel vragen snel antwoord kunnen geven en er direct mee aan de slag gaan. Doortastend, enthousiast en vindingrijk met kennis van zaken! Bedankt Jannes en Silas op een mooie samenwerking voor nu en in de toekomst.

Custom-recruitment
Site4work heeft ons geholpen om een geheel nieuwe brand identity te bedenken en deze te implementeren binnen een vernieuwde, internationale website. Onze website is geheel ingericht op de customer journey en tijdens het gehele project hebben Jannes en Sillas van Site4work een flexibele en meedenkende rol aangenomen. Korte lijnen, snelle acties en resultaat heeft ons binnen een korte periode een sterk inhoudelijke en visueel aantrekkelijk nieuwe website opgeleverd.
De zorg en toewijding van dit jonge bedrijf is echt zo mooi. Jannes en Silas kijken goed naar wat jou wensen zijn en met alle technische hoogstandjes wisten ze mij enorm te verassen. Fijn hoe met alle moderne tools op speelse wijze de klant kan inhaken;-)

Klaar voor meer omzet?

Wil je vandaag nog meer leads, klanten en verkopen van uw websitebezoekers krijgen? Wil je jouw website omtoveren tot een volledig geautomatiseerde online marketingmachine die consistente resultaten levert?

Download dan nu direct dit gratis e-book over conversie-optimalisatie!

E-book | Landings pagina
51%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?