Webshop laten maken?

Bent u opzoek naar een Webshop? Dan weet u vast dat het vaak erg duur is en lang kan duren. In dit artikel leggen wij uit hoe wij dit anders doen. Webshop laten maken binnen 14 dagen geheel uniek en professioneel door Site4Work.

Na dat u uw webshop heeft aangeschaft op www.site4work.nl/ krijgt u een persoonlijk account waar u simpel weg al uw bestanden/content kunt oploaden die u wilt op website wilt.

Na het uploaden van de bestanden krijgt u direct een email waar u uw eerste afspraak kunt inplannen.

De eerste Afspraak:

Tijdens de eerste afspraak bespreken wij samen al jouw wensen voor je website. Om te beginnen gaan we kijken wat voor websites jij leuk vind om een beeld te krijgen waar u naar opzoek bent. Mocht u nog geen idee hebben waar u naar opzoek bent is dat natuurlijk ook geen probleem hier helpt onze specialist Jannes al te graag mee.

Na dat wij een duidelijk beeld hebben gekregen gaan we beginnen om samen de webshop te tekenen. Na het tekenen bespreken we de kleuren en de laatste details.

Aan het einde van de afspraak hebben wij een duidelijk beeld van de webshop waar jij naar opzoek bent.

Nu is het tijd om te relaxen.

Chill & Relax

Na de eerste afspraak gaan wij direct aan de slag met het design van jouw webshop terwijl jij lekker kunt chille of kunt verder werken aan jouw bedrijf. In de tussen tijd zijn wij druk bezig met het tot leven brengen van de tekening. Enkele dagen na de afspraak ontvangt u het eerste concept van de webshop.

Het eerste Concept

Nu is het aan u de taak om het design te beoordelen. Wij sturen u per email verschillende pdf bestandjes met het design dat wij voor ogen hebben. Hier kunt u al uw voor keuren noteren en bespreken. Zodra dit allemaal besproken is gaan wij beginnen met het bouwen van de website.

Het tweede Concept

Na het desigen is het nu tijd om te gaan beginnen aan de website. Hier zijn wij vaak 3 dagen mee bezig. Na deze 3 dagen hebben wij een gehele webshop voor u gebouwt die u direct kan gebruiken. Maar voor dat wij hem online zetten is het natuurlijk van belang dat alles wordt gecontroleerd en dat wij er zeker van zijn dat u tevreden bent met de webshop.

Tweede Afspraak

Nu is het tijd voor de tweede afspraak. Hier gaan wij samen de gehele websop door nemen. Hier kunt u nog foutjes aangeven en wellicht nog kleine dingetjes aanpassen. Ook krijgt u hier een mini uitleg hoe u in de toekomst nog extra producten zou kunnen toevoegen en hoe u uw online webshop moet managen. Aan het einde van de afspraak krijgt u een mapje mee met alles wat wij voor u hebben gedaan en een complete uitleg hoe u alles moet aanpassen.

De Laatste Stap

Voor dat wij de webshop online zetten zetten wij de puntjes op de i en zorgen er voor dat jouw webshop goed wordt gevonden in google. Dit doen wij door middel van het optimaliseren van de onpage SEO.

Binnen 2 dagen na de 2e afspraak ontvangt u een email met een bevestiging dat uw website online staat.

Conclutie

Dus wil jij een webshop laten maken? Maar u heeft geen bugget van 3000 euro of u heeft wilt niet 3 maanden wachten? Laat jouw webshop dan maken door Site4Work voor maar €998,- en begin met het verkopen van jouw product of service binnen 2 weken. Wacht niet langer en geniet van het gemak van Site4Work!

Bestel Nu! https://site4work.nl/product/advanced/

Bent u benieuwt naar ons portfolio of andere pakketten? Bekijk dan ons gehele aanbod op www.site4work.nl


Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

Waarom €35,- per maand?

Webshop security voor slechts €35,- per maand!

Elke website op het internet ‘huurt’ als het ware een plekje om daar te kunnen staan. Dit noemt men ook wel de ‘hosting’ van je website. Maar eens je website daar staat, moet die nog beveiligd en onderhouden worden.

Als ondernemer heb je wel wat belangrijkere dingen te doen dan meermaals per dag je website te controleren of die nog wel bereikbaar is, of ‘s avonds na een lange werkdag beveiligingsupdates uit te voeren.

Daarom bieden wij al onze klanten niet alleen een supersnelle hosting, maar ook de bijkomende service die nodig is om je website altijd veilig en online te houden.

Gaat je website toch offline, dan zorgen wij ervoor dat hij binnen enkele uren weer bereikbaar is.

Alle voordelen op een rij:

Is het nog niet helemaal duidelijk of heeft u nog een vraag? Kom dan nu in contact!

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons cookies beleid.